ganzenhofkrieretocht-classic

De Ganzenhofkrieretocht is het resultaat van een intense samenwerking tussen de bioboerderij ‘Het Ganzenhof’ van Groep Ubuntu x 8K en Mountainbikeclub ‘De Krierecrossers’. De Ganzenhofkrieretocht bouwt bruggen tussen de gedreven sportieve fetser en de fetsrecreant, het vlakke en het heuvelachtige landschap, Vlaanderen en Wallonië, mensen met en zonder beperking. Hiervoor is geen Scheldewater te diep, geen brug te ver!

INFO:

Datum: zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019

Mountainbiketocht:
30, 50, 69, 85 en 97 km

Cyclotocht: 45, 65, 85 en 100 km
Familietocht: 18 en 25 km

Startlocatie: Bioboerderij Het Ganzenhof, Bosstraat 2 in Avelgem
Start van 08 tot 14.30 uur (Mountainbike en cyclo op zondag tot 11 uur – Familietocht van 13.00 uur tot 14.30 uur)
Bevoorrading met bioproducten op een unieke locatie

Inschrijven gebeurt ter plaatse

Tijdens de vorige editie van de Ganzenhofkrieretocht in Avelgem mochten we maar liefst 2000 enthousiaste fietsers ontvangen. Na dit succes organiseren we
op zaterdag
6 en zondag 7 juli 2019 opnieuw een tweedaagse op de bioboerderij. Bovendien zijn we dit jaar één van de 15 Cycling Vlaanderen Classics, de mooiste en meest kwalitatieve fietstochten van Vlaanderen. Een verdienste waar we uiteraard heel trots op zijn!

MOUNTAINBIKE

Een mountainbiketocht door de velden van de vlaamse ardennen met verschillende keuze aan afstanden. Afstanden van 30 km tot 97km met de nodige hoogtemeters.

Familietocht

Voor de families zijn er 2 afstanden waaruit kan gekozen worden. Daarbij is de nodige randanimatie en lekkere biobevoorradingen voorzien.

CYCLOtocht

Hier zijn ook verschillende afstanden voorzien tot wel 100km met de nodige hoogtemeters. Deze tocht gaat langs verharde wegen in de vlaamse ardennen.